Menu

Get Socialize

Zoran Adžić osvojio novi mandat

15.11.2020 2418 33 Nema komentara

Description

Prema rezultatima sa oko 90 posto biračkih mjesta, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Gradiške Zoran Adžić osvojio je oko 12 500 glasova, a Mirko Samardžija, kandidat SDS-PDP, nešto manje od 6 700 glasova.

“Zahvaljujem se građanima Gradiške što su prepoznali naš rad u protekle četiri godine, uprkos složenoj ekonomskoj situaciji, posebno uslovljenoj pandemijom virusa korona” rekao je Adžić i poručio da će i u narednom mandatu nastaviti razvijati infrastrukturu i privrednu aktivnost na području grada.Zahvalio se protivkandidatu Mirku Samardžiji na korektnom odnosu tokom kampanje, dodajući da su pokazali kako je moguće da suprostavljene političke opcije vode fer kampanju na demokratskim principima.

„Narod je rekao svoje, čestitam kandidatu SNSD-a Zoranu Adžiću na pobjedi, rezultati su jasni“ rekao je Mirko Samardžija, kandidat SDS-PDP, napominjući da je izlaznost, ipak bila slaba i da zabrinjava, kako je rekao, visok procenat nevažećih listića.

Izborni proces na području Gradiške protekao je bez većih nepravilnosti. Na lokalne izbore izašlo je više od 44 odsto birača od ukupno 55 624 upisanih u redovni birački spisak.

Uncategorized