Menu

Get Socialize

Aktiv žena SNSD-a Gradiška i ovih praznika pomaže najugroženijima

24.12.2018 316 15 Nema komentara

Description

Aktiv žena SNSD-a Gradiška donirao je pakete pomoći Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Gradiška u okviru tradicionalnih prazničnih aktivnosti.

„U ovom periodu smo svi posebno osjetljivi i trudimo se da pomažemo socijalno-ugrožene kategorije u vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika.  U akciji učestvuju svi aktivi žena SNSD-a. Naravno, akcija je dobrovoljna, ali praksa pokazuje da se gotovo uvijek odazovu svi mjesni odbori Aktiva. Doniramo polovnu odjeću, obuću, prehranu, higijenske potrepštine i školski pribor. Danas smo uplatile i 500 KM za našeg sugrađanina, dječaka Leona Radaka“, rekla je Ranka Perić Romić, predsjednica Aktiva žena socijaldemokrata Opštinskog odbora Gradiška.

Iz gradiškog Crvenog krsta podsjećaju da su i protekle sedmice prikupljali prehrambene namirnice i higijenske potrepštine u okviru Nedjelje solidarnosti.

„Povodom te Nedjelje, svake godine prikupljamo određena sredstva koja doniramo socijalno-ugroženim porodicama“, izjavio je Borko Dević, sekretar OO Crvenog krsta Gradiška.

Dević je naveo da će sve prikupljene donacije biti podijeljene najkasnije do pravoslavnog Božića, odnosno 7. januara.

Društvo