Menu

Get Socialize

Arete konferencija „Samopromocija – Kako izgraditi lični brend“ održana u Banjaluci

12.12.2019 518 15 Nema komentara

Description

Konferencija „Samopromocija – Kako izgraditi lični brend“, u organizaciji Arete studija komunikacijskih vještina, održana je u banjalučkom Domu omladine.

„Organizovali smo četiri radionice koje predstavljaju vještine i znanja koja bi učesnici trebalo da savladaju kako bi uspjeli u budućnosti da predstave sebe ili svoju kompaniju“, objasnila je Danijela Marinković Orlić, edukator u Arete studiju komunikacijskih vještina.

Motivacija, vlog, digital i podcast su četiri radionice organizovane u okviru konferencije. Voditelji radionica su iskusni edukatori iz oblasti digitalnog marketinga, PR-a, medija i psihologije.

„Moj zadatak je edukacija iz oblasti javnog nastupa, odnosa i saradnje sa medijima. Takođe, važno je i kreiranje sadržaja, te na kraju planiranje i organizacija događaja. Naš program javnog nastupa, prvi program koji je Arete studio organizovao, proširili smo sa novim medijima budući da smo u eri digitalnih komunikacija“, navela je Danijela Filipović, edukator u Arete studiju komunikacijskih vještina.

Kroz podcast radionicu prisutne je vodio edukator Bojan Hrstić.

„Učesnicima sam objasnio kako neku ideju koju želimo da kažemo riječima pretočimo u audio snimak i uz pomoć zvučnih efekata napravimo zanimljivu audio priču“, rekao Hrstić i dodao da je podcast savršeni audio format sa kojeg možete poslati priče o sebi i da je važno kroz njega izgraditi lični stil, te ostvariti prepoznatljiv audio identitet. 

„Samopromocija – Kako izgraditi lični brend“ je novi program Arete studija. Prema riječima edukatora motivacija, vlog, digital i podcast su važni segmenti u izgradnji ličnog brenda na društvenim mrežama, jer su, kako kažu, one najpopularniji način komunikacije sa publikom.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!