Menu

Get Socialize

Asfaltiran kilometar puta u MZ Dubrave, zaseoku Čikule

30.10.2020 1399 35 Nema komentara

Description

U ove namjene, iz Budžeta grada je utrošeno oko 80 000 KM. Vrpcu je simbolično presjekao gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić i predao put na upotrebu mještanima ovog naselja.

„Privodimo kraju budžetom sve projektovane investicije za ovu godinu. Jedna od njih je i asflatiranje puta u ovoj mjesnoj zajednici, koja, kao i dosadašnje, imaju za cilj da podignu nivo infrastrukturne opremljenosti, posebno u ruralnim sredinama“, istakao je ovom prilikom gradonačelnik Adžić.

Izgradnja putne infrastrukture svakako ima značaj za kvalitetniji život mještana. I u ovom naselju mještani su sa nestrpljenjem iščekivali završetak radova.

„Asfaltiranjem puta, posebno će poljoprivrednicima biti olakšano obavljenje njihovih poslova, ali je put značajan i za svakodnevne obaveze mještana“, kaže Jelena Lazić, mještanka ovog naselja. Dodaje da je značaj izgradnje asfaltnog puta veći time što u ovom zaseoku žive brojne porodice sa četvoro i više djece. Mještani Čikula kažu da im je naredni prioritet izgradnja rasvjete. Ostala infrastruktura, dodaju, najvećim  dijelom je izgrađena.

Uncategorized