Menu

Get Socialize

Asfaltiran put u Jazovcu

18.09.2020 1727 34 Nema komentara

Description

U MZ Jazovac gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić predao je na upotrebu novoasvaltiranu dionicu puta u dužini od oko 600 metara.

„I u narednom periodu nastavićemo sa asfaltiranjem puteva, kako bismo stvorili bolje infrastrukturne uslove u selima i zadržali život u njima“, poručio je gradonačelnik u Jazovcu, naglašavajući da se uprkos složenoj situaciji, uzrokovanoj pandemijom virusa korona, lokalna uprava opredijelila da sve investicije predviđene ovogodišnjim Budžetom i realizuje. „Nadam se da ćemo u narednom periodu asfaltom povezati i komunikacije prema Cerovljanima i Kijevcima“, dodaje Adžić.

Mještani Jazovca također ističu značaj asfalta u svom selu. „Potrebno je asfaltrati još 4-5 km puta“, dodaje Ranko Ljubojević, predsjednik Savjeta MZ Jazovac.

U proteklom periodu obnovljena je i škola u Jazovcu koju sada pohađaju samo dva učenika. Mještani kažu da bi do iduće školske godine taj broj trebalo da bude veći. Saglasni su da je razvoj infrastrukture u selima važan motiv mladima da ostanu na svojim imanjima i zasnivaju porodice.

Uncategorized