Menu

Get Socialize

Asfaltiran put u Jazovcu

10.11.2017 1524 54 Nema komentara

Description

Mještani mjesne zajednice Jazovac u opštini Gradiška dobili su novoizgrađenu asfaltnu saobraćajnicu dužine 1 200 metara.Ovaj put mnogo će značiti svim, a posebno učenicima i radnicima koji svakodnevno putuju po nekoliko kilometara. „Nadamo se da ćemo produžiti ovaj put. Sad smo uradili pola. Ovaj put je i regionalni put koji povezuje sela Jurkovicu, Mašiće, Turjak, Ćelinovac i Cerovljane. Put je veoma bitan, jer imamo dosta djece koji putuju u školu“ rekao je Slobodan Sladojević, mještanin Jazovca.

Mještani kažu da je potrebno da se rekonstruiše elektromreža kako bi se obezbijedili bolji uslovi za opstanak i povratak ljudi u ovo mjesto u kojem je nekad živjelo 250 stanovnika, a danas ih je duplo manje.

Nakon svečanog puštanja u upotrebu asfaltnog puta načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić je rekao da se u ovu mjesnu zajednicu posljednjih trideset godina nije ništa ulagalo. Smatra da su mještani zaslužili da im se omogući brža i bolja putna komunikacija. “Omogućili smo građanima što prije da budu u Gradišci i Banja Luci i zahvalio bi se i mještanima koji su učestvovali u finansiranju ove saobraćajnice.Kada se još završi asfaltiranje manjih dionica u Jurkovici, Cerovljanima i na granici Nove Topole i Rovina u ovoj godine biće izgrađeno ukupno 14 novih i obnovljeno 8 kilometara saobraćajnica”, istakao je načelnik Adžić.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!