Menu

Get Socialize

Asfaltirani putevi u Kozincima

06.10.2020 293 18 Nema komentara

Description

U Mjesnoj zajednici Kozinci kod Gradiške završeno je asfaltiranje nekoliko putnih komunikacija. Gradonačelnik Zoran Adžić na upotrebu predao asfaltiranu dionicu puta u dužini od oko 600 metara u koju je uloženo oko 50 000 KM.

„U proteklom periodu,asfaltirano je i nekoliko manjih dionica koje su od velikog značaja za stanovništvo.Pored puta postavljena je i javna rasvjeta kako bi porodicama koje žive u širem gradskom području omogućili što bolje uslove za život“ rekao je Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške.

Član Savjeta MZ i jedan od privrednika Milena Vrhovac istakla je veliki značaj asfaltiranih putnih komunikacija, jer su Kozinci prigradsko naselje koje se iz godine u godinu može pohvaliti porastom broja stanovnika.

„Svakako je ovo veliki značaj. Još da kažem da su Kozinic mala poslovna zona te ima oko 350 ljudi zaposleno u ovoj mjesnoj zajednici“ kaže Milena Vrhovac, član Savjeta MZ Kozinci.

Ovim putem su predstavnici Savjeta mjesne zajednice Kozinci pozvali mještane da dolaze na sastanke i iskažu svoje potrebe i probleme, te da tako zajedno iniciraju procese i promjene u svojoj sredini.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!