Menu

Get Socialize

Božićne pečenice za socijalno ugrožene porodice

06.01.2021 1258 91 Nema komentara

Description

Za porodice koje nemaju vlastitih mogućnosti da praznik Rođenja Hrista dočekaju sa tradicionalno bogatom trpezom, Gradska uprava Gradiška je i ove godine, uz pomoć donatora, obezbijedila pečenice i prigodne božićne poklone.

U pratnji predstavnika Gradske uprave i Centra za socijlani rad, prigodni božićni darovi dostavljeni su na adrese 60 porodica.

Gradonačelnik Gradiške zahvalio je društveno odgovornim kompanijama, koje su, u saradnji sa gradskom upravom, obezbijedile prigodne darove.

„Ovo je treća godina kako organizujemo posjetu socijalno ugroženim porodicama u vrijeme božićnih praznika. Želimo da i oni, uz prigodne darove, osjete radost božićnih praznika“, ističe gradonačelnik Adžić.

Rade Cumbo, direktor Centra za socijalni rad naglašava da će, uz pečenice, dostaviti i novogodišnje poklone koje su obezbijedili učenici Tehničke škole, Bokserski klub „Kuzara“, Sindikat radnika „Gradske čistoće“ i drugi.

Božićne pečenice dostavljene su, prema preporuci Centra za socijalni rad, socijalno ugroženim poroidcama, te članovima Udruženja roditelje djece sa autizmom „Duga“, Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima i Udruženja sa četvoro i više djece, koji su korisnici usluga Centra za socijalni rad.

Uncategorized