Menu

Get Socialize

Čolin trofej ostaje u Gornjim Podgradcima

12.08.2019 726 26 Nema komentara

Description

Fudbalski klub Sloga DIPO iz Gornjih Podgradaca pobjednik je 23. Memorijalnog turnira „Milenko Čolaković Čole“, posvećenog nekadašnjem golmanu podgradačkog kluba koji je život izgubio u Otadžbinskom ratu. Sloga je do trofeja došla pobjedom nad ekipom 13 Skojevki iz Grbavaca rezultatom 7:6 nakon izvođenja penala, pošto je regularni  dio utakmice završen 2:2.

„I pored teških uslova turnir je protekao u najboljem redu. Pobijedili smo iako nam rezultat nije bio u prvom planu. U prvom planu nam je bilo da obilježimo memorijalni turnir zbog čega smo i pozvali prijateljske ekipe kojima se, ovom prilikom, zahvaljujem na dolasku“, rekao je Dario Lacković trener Sloge DIPO.

Pored Sloge DIPO i 13 Skojevki na turniru su nastupili i Kozara iz Turjaka, te Bratstvo iz Kozinaca. Treće mjesto pripalo je ekipi iz Turjaka koja je rezultatom 4:0 savladala Kozinčane. Pored nagrada i zahvalnica učesnicima organizator je tradicionalno nagradio i najboljeg golmana turnira. Čoline rukavice ove godine pripale su Milošu Šmitranu iz Sloge DIPO.

„Ovo je klub iz mog sela i mnogo mi znači ova nagrada. Drago mi je da smo pobijedili i pokazali da spremni ulazimo  u sezonu“, rekao je Šmitran.

Na turniru u Gornjim Podgradcima nastupile su tri ekipe koje se takmiče u Područnoj ligi i jedna iz Opštinske. Takmičenje u Područnoj ligi počinje narednog vikenda. Sloga će gostovati Kalemima, 13 Skojevki Župi, a Kozara će ugostiti Potkozarje. Prošle godine ove tri ekipe zauzele su prva tri mjesta u Područnoj ligi, a očekuje se da će i narednoj sezoni biti među favoritima za sam vrh.

Novosti
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!