Menu

Get Socialize

Crveni krst podijelio paketiće djeci sa posebnim potrebama

29.01.2020 944 12 Nema komentara

Description

Predstavnici Gradske organizacije Crvenog krsta Gradiška su povodom Svetog Save posjetili mališane koja borave u Dnevnom centru i tom prilikom im uručili paketiće. Poklonima i druženju obradovali su se članovi Udruženja roditelja djece sa autizmom „Duga“ i Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Gradiška.

„Nama to znači puno, jer to znači da ono što mi radimo došlo je do svih institucija. Mi ćemo raditi kao i dosada“ rekao je Saša Kasagić, predsjednik Udruženja roditelja djece sa autizmom „Duga“ Gradiška.

Ova akcija pod nazivom „Za sitnicu osmijeh na licu“organizovana je u saradnji sa pjesnikom Sašom Gajićem, rodom iz Gradiške, kažu u Gradskoj organizaciji Crvenog krsta.

„Akcija je trajala u decembru mjesecu i sastojala se od prodaje knjiga Gajića. Sav prihod od prodaje knjiga iskorišten je za kupovinu paketića. Oko 70 paketića smo podijelili na Hipodromu i specijalnom odjeljenju OŠ „Vasa Čubrilović““ kaže Mirjana Potajac iz Gradske organizacije Crvenog krsta Gradiška.

U sklopu podijele paketića i predstavnici Narodne biblioteke Gradiška organizovali su i radionicu za djecu.

„Takođe smo im uručili i slikovnice, te smo došli da im uljepšamo ovaj dan i bilo nam je lijepo“ rekla je Rajka Golić iz Narodne biblioteke Gradiška.

Predstavnici Gradske organizacije Crvenog ksrta Gradiška slične aktivnosti organizovali su i prošle godine.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!