Menu

Get Socialize

Čubrilović pohvalio infrastrukturni razvoj Gradiške

25.02.2021 661 51 Nema komentara

Description

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović posjetio je Gradišku i tom prilikom se sastao sa gradonačelnikom Zoranom Adžićem. Oni su razgovarali o mnogim temama, između ostalog, o saradnji kao i o infrastrukturnom i privrednom razvoju Gradiške.

„Zaista raduje činjenica da nijedan investicioni projekat kao što je sportska dvorana nije prekinut, a rukovodstvo grada je uvidjelo da je mnogo bolje da se taj projekat ne prekida.Privredne zone koje se rade daće dodatni podsticaj svima oni koji žale da u ovom gardu razvijaju svoju djelatnost. Gradiška je na granici sa EU, nudi stručni kadar, prostor, infrastrukturu.“ kaže Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske.

Čubrlović je poželio da Gradiška sa stabilnom skupštinskom većinom nastavi dalji razvoj I realizuje planirane aktivnosti u interesu svih građana ovog grada.

Adžić se ovom prilikom u ime privrednika I građana Gradiške zahvalio na uspješnoj saradnji koju ova lokalna zajednica ima sa Narodnom skupštinom i predsjednikom Čubrilovićem.

Gradonačelnik Adžić je napomenuo da je Narodna skupština radila na očuvanju integriteta i suvereniteta RS što je veoma bitno za sve nas jer je jedina garancija našeg  razvoja opstanak Republike Srpske.

Uncategorized