Menu

Get Socialize

“Dani zime na Kozari” po trinaesti put

26.01.2019 670 23 Nema komentara

Description

Turističko-privredna manifestacija „Dani zime na Kozari“, po 13. put, biće organizovana i ove godine od 2. do 3. februara.

„Prvog dana manifestacije biće organizovan zimski omladinski marš, u dužini od 9 km. Ukoliko vremenski uslovi budu nepovoljni, ta staza će se skratiti. Isti dan, planiran je i ski kup u tri kategorije, za dječake i djevojčice: mlađi osnovci, stariji osnovci i srednjoškolci. Drugog dana manifestacije, to jeste centralnog dijela manifestacije, biće sportsko i gastro takmičenje“, objasnila je Amira Ganić iz Turističke organizacije grada Prijedora.

Gastro-ekipama biće obezbijeđena novčana sredstva u iznosu od 200 KM za kupovinu namirnica, a najbolji će biti nagrađeni peharima. Za sportske takmičare biće obezbijeđene novčane nagrade za prva tri mjesta, u iznosima od 250, 150 i 100 KM.

Besplatan prevoz biće organizovan iz Gradiške, Prijedora, Banjaluke, Kozarske Dubice, Novog Grada, Oštre Luke i Kostajnice.

„Iz Prijedora je polazak ispred Gradskog stadiona, od 9 do 10 časova, iz Gradiške ispred zgrade Opštine u 8 časova, sa male stanice u Banjoj Luci od 8 do 9 časova. Iz Kostajnice iz centra grada je polazak, u Novom Gradu ispred starog hotela u 8.30 časova, Kozarska Dubica ispred sportske dvorane takođe u 8.30“, navela je Ganićeva.

Ulaz u Nacionalni park „Kozara“, u danima manifestacije, za sve posjetioce biće po promotivnoj cijeni od 1 KM.

Društvo