Menu

Get Socialize

Dejan Zorić među osam najboljih pjevača “Valentino zvijezda”

28.05.2019 763 20 Nema komentara

Description

“Ti samo budi dovoljno daleko” je jedna od mnogih pjesama kojima je Gradiščanin Dejan Zorić oduševio žiri emisije „Valentino zvijezde“.

Takmičilo se više od 500 takmičara. Među najboljih osam u polufinalu nalazi se i Dejan. Kaže da se na takmičenje prijavio zahvaljujući nagovoru prijatelja.

„Stvarno sam iznenađen. Valjda se sav moj trud i rad isplatio i doveo do toga. Trudiću se da uđem u finale, jer je konkurencija sada stvarno jaka“, rekao je Dejan.

Ovaj mladi pjevač kaže da sve pripreme za nastup obavlja sam, ali kada je podrška u pitanju tu nije sam. Porodica, prijatelji, pa i mnogi sugrađani vjetar su mu u leđa da prikaže sebe, ali i svoj grad u najboljem svjetlu.

Pored toga što pjeva i svira gitaru, Dejan je vičan i u pisanju pjesama. Priča da muziku voli od kada zna za sebe.

„Gitaru sam počeo da sviram sa 13 godina, tada se rodila još veća ljubav prema muzici. Počeo sam sa rokenrolom, pa sam prešao na zabavnu i narodnu muziku. Sada sviram sve“, priča Dejan.

Polufinale emisije „Valentino zvijezde“ biće održano u nedjelju, 9. juna, a Dejan će svoj put do finala nastojati da izbori pjesmama Zdravka Čolića i Sergeja Ćetkovića.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!