Menu

Get Socialize

Do prvog avgusta produžen konkurs “Naj kutak”

06.07.2020 274 7 Nema komentara

Description

Konkurs za izbor najljepšeg dvorišta i balkona „Naj kutak 2020.godine“ umjesto do prvog jula biće otvoren do prvog avgusta ove godine. Iz Komunalnog preduzeća „Gradska čistoća“ rekli su da se do sada prijavilo 16 učesnika.
“Mogu učestvovati svi građani koji su naši korisnici i koji redovno plaćaju račune. Odlučili smo da pomjerimo konkurs, naše ekipe će obići sve one koji su stalni učesnici” rekao je Željko Bilbija, direktor KP „Gradska čistoća“ Gradiška.
Završna manifestacija na kojoj će se biti dodjeljene nagrade za po tri najuređenija dvorišta i balkona trebala bi biti održana polovinom avgusta mjeseca. Zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona 051/813-225 ili poslati fotografije na zvaničnu fejsbuk stranicu ovog preduzeća.
“Cilj je da bi grad bio što uredniji da motivišemo domaćinstva da urede svoja dvorišta” kaže Željko Bilbija, direktor KP „Gradska čistoća“ Gradiška.
Iz ovog preduzeća su podsjetili da su uveli ljetno radno vrijeme, što znači da odvoz komulanog otpada umjesto od 7 obavljaju od 6 časova. Takođe od 6:30 časova sa radom počinju radnici koji održavaju zelene površine u Gradišci.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!