Menu

Get Socialize

Domaći fotografi vrlo priznati na svjetskim izložbama

24.10.2020 1223 38 Nema komentara

Description

U organizaciji Univerzitetskog foto kino kluba Banja Luka, u gradiškom Kulturnom centru otvorena je izložba bosansko-hercegovačke fotografije “FOTO BIH 2020 „.

Izložene fotografije predstavljaju svojevrsni presjek stvaralaštva fotografa iz Bosne i Hercegovine u  godini na izmaku.

Prateći svjetske trendove u fotografiji, članovi Univerzitetskog foto kino kluba, koji je član BH Asocijacije za umjetničku fotografiju, prisutni su na mnogim značajnim svjetskim fotografskim dešavanjima i učesnici mnogih fotografskih salona i izložbi širom svijeta.

U svojoj kolekciji Milena Erceg ima zaista mnogo nagrada. Nju je obogatila još jednom koju je dobila prilikom otvaranja izložne umjetničkih fotografija u Gradišci. Samo u protekla dva mjeseca okitila se mnogim medaljama, od bronzane do zlatne, u Turskoj, Singapuru, Brazilu, Republici Srpskoj.

Fotografije izložene u salonu Kulturnog centra posjetioci mogu pogledati u narednih 15 dana.

U namjeri da podstaknu sve zainteresovane ljubitelje fotografije da jesenje motive zabilježe svojim fotoaparatom ili telefonom, Kulturni centar Gradiška je objavio foto konkurs pod nazivom “Jesen u mom sokaku”.

Uncategorized