Menu

Get Socialize

Film „Dobro jutro, komšija 4“ prikazan u Gradišci

06.12.2017 1991 46 Nema komentara

Description

Četvrti dio domaće komedije “Dobro jutro, komšija” prvi put je prikazan pred brojnom gradiškom publikom u Kulturnom centru. Film je rađen u produkciji BN televizije i Televizije Prijedor. Glavna lokacija snimanja bilo je seosko imanje u Gornjim Orlovcima kod Prijedora. “Na osnovu dosadašnjeg prikazivanja može se reći da je film je prihvaćen od publike jer se radi o domaćem zdravom humoru”, kaže scenarista i reditelj Pero Špadić. „Riječ je o komšijskim odnosima koji se iz epizode u epizodu nadovezuju. Ovo je samo nastavak. Glumačka ekipa je stalna i to su uglavnom glumci Narodnog pozorišta RS i Pozorišta Prijedor. Film smo snimili prošlog ljeta, smimanje je trajalo 12 dana. Premijerno je u Prijedoru prikazan prije nekih dvadesetak dana, igrao je šest večeri i bio je izuzetno posjećen“ rekao je Špadić.

Premijeri ovog filma u Gradišci prisustvovale su glumice Mirela Predojević, Radenka Ševa i Tatjana Binjaš. Pored njih u ovoj domaćoj komediji likove tumače i Aleksandar Stojković, Željko Kasap, Dean Batoz, Đorđe Marković, Gordana Milinović i drugi. “To je dobra ekipa, mi se jako dobro družimo i zabavljamo kada se isključe kamere i kada su uključene.Uglavnom bilo je lijepo raditi. Publika koja je imala priliku da vidi film kaže da im je ovaj četvrti nastavak najbolji” rekla je Mirela Predojević, glumica.

Film „Dobro jutro, komšija 4“ biće uskoro prikazan i u Novom Gradu, a na malim ekranima očekuje se početkom sljedeće godine.

Kultura