Menu

Get Socialize

Formiran Privredni savjet grada Gradiška

29.12.2020 889 78 Nema komentara

Description

U Gradišci je konstituisan Privredni savjet grada, izabrani su predsjednik i njegov zamjenik, a  utvrđen je i Program rada za narednu godinu.

„Planirano je da se održe četiri sjednice u narednoj godini. Međutim možda će ih biti i više što zavisi od potreba samih privrednika. Sve njihove inicijative i prijedlozi su dobrodošli, a mi ćemo pokušati iste realizovati“ kaže Dragana Ilić, predsjednik Privrednog savjeta grada Gradiška.

Djelovanje Privrednog savjeta na nivou grada je vrlo važno, smatraju privrednici, jer imaju priliku iskazati svoje potrebe ili poteškoće u poslovanju, te iznijeti  korisne inicijative za unapređenje privrednog ambijenta na području Gradiške.

„Osnivanje Savjeta je važno kako bi privrednici na jednom mjestu mogli iznijeti svoje probleme i razmjena informacija između samih privrednika je puno bolja što nam je važno“ rekao je Krešimir Bodrožić, zamjenik predsjednika Privrednog savjeta grada Gradiška.

Na prvoj sjednici Savjet, koji broji 27 članova, razmatrao je i akte koji će se naći na predstojećoj sjednici gradske skupštine, poput prijedloga gradskog Budžeta za narednu godinu, Plana kapitalnih investicija za 2021, te, između ostalog, određene dokumenti u Nacrtu – kao što su programi podsticaja privredi i poljoprivredi iz gradskog budžeta za narednu godinu.

Uncategorized