Menu

Get Socialize

Gimnazijalci proslavili kraj prvog polugodišta

28.12.2018 976 21 Nema komentara

Description

Gradiški gimnazijalci proslavili su završetak prvog polugodišta, školske 2018/2019. godine. Proslavu je organizovao Savjet učenika Gimnazije.

„Prvenstveno cilj ovih proslava je motivacija učenika da što više posjećuju školu, ali i motivacija za učenike koji će tek da upišu srednju školu… da njihov izbor bude Gimnazija“, objasnio je Danilo Desančić, predsjednik Savjeta učenika Gimnazije Gradiška.

„Ovo znači da su djeca bila dobra i da su zaslužila da proslave završetak prvog polugodišta, da dočekaju novu godinu, da se malo i provesele u ambijentu u kojem se nalaze svaki dan, jer škola im je u stvari druga kuća“, navela je Vesna Krunić, direktor Gimnazije Gradiška.

Drugu godinu za redom učenici Gimnazije obilježavaju završetak polugodišta, što im mnogo znači za druženje, opuštanje, ali i bolju komunikaciju sa profesorima.

„Ove žurke su nam korisne prvenstveno za druženje i upoznavanje novih drugara“, rekla je Ivana Mirjanić.

„Proslave su odličan način da se učenici i profesori skupe i provedu u nekoj opuštenijoj atmosferi“, izjavio je Aleksa Kovačević.

„Izuzetno sam zadovoljna sa žurkama. Mislim da je to odličan način da se skupimo i družimo, pored školskih aktivnosti i to na naš tinejdžerski način“, navela je Julija Kandić.

Uz smijeh, druženje i ples gimnazijalci nisu zaboravili da upute najljepše želje za predstojeće novogodišnje praznike.

Prihod od ulaznica, koje su iznosile 2 KM, Savjet učenika Gimnazije će upotrijebiti za brojne aktivnosti koje su u planu za narednu godinu, ali i iduću proslavu na kraju školske godine.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!