Menu

Get Socialize

Gimnazijalke uspješne na konkursu „Zašto je kultura meni važna“

14.05.2018 2284 43 Nema komentara

Description

Učenice četvrtog razreda Gimnazije Gradiška osvojile su nagradu za pjesmu „Zašto je kultura meni važna“ učestvujući na istoimenom konkursu koji je raspisalo Ministarstvo, prosvjete i kulture RS. Svoj muzički talenat pokazale su Vanja Popović, Irena Obrenović, Anja Misimović i Nikolina Mandić. One su veoma zadovoljne, jer su same radile tekst, aranžman i muziku za pjesmu. Nagrada je bila snimanje pjesme u studiju sa mentorom Petrom Topalovićem i svaka je dobila tablet.

Postignutim uspjehom gimnazijalki zadovoljna je i profesorica Danka Petrović. Ona je radeći sa njima na časovima sekcije iz sociologije uvidjela da postoji kreativnost, ambicioznost i talenat, te im pomogla u realizaciji ovog projekta. „Od 220 prijava 32 učenika su nagrađena od toga 4 iz naše škole“ kaže Danka Petrović, profesor sociologije.

Gimnazija Gradiška ove godine može se pohvaliti postignutim odličnim rezultatima u raznim oblastima što je odraz aktivnog i dobrog rada učenika, profesora i uprave škole ističu u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Entertainment