Menu

Get Socialize

„Gradid inžinjering“ završava poslove na uređenju novog višenamjenskog objekta u MZ Kruškik

11.05.2020 637 8 Nema komentara

Description

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić potpisao je ugovor sa preduzećem“Gradid inžinjering“  o izvođenju završnih radova na višenamjenskom objektu u MZ Kruškik. „Nakon izgradnje i pokrivanja objekta, raspisali smo tender za realizaciju druge, završne faze, ugradnje instalacija, stolarije i vanjskog uređenja. Preduzeće „Gradid inžinjering“ je izabrano kao napovoljniji izvođač“, ističe gradonačelnik Zoran Adžić. Ugovoreni poslovi koštaće oko  155 000 KM, a trebalo bi da budu završeni za četiri mjeseca.

„Uspješno smo završili prvu fazu projekta, uprkos tome što smo sa poslovima već bili ušli u zimski period“, kaže Vasko Stojnić, direktor preduzeća „Gradid inžinjering“ Gradiška, nadajući se da će objekat biti završen u dogovorenom roku i s početka jeseni predat mjesnoj zajednici na upotrebu.

„Gradska uprava se još od samog početka mandata opredijelila za stvaranje uslova kako bi savjeti mjesnih zajednica nesmetano mogli funkcionisati i obavljati svoju ulogu, u smislu artikulisanja potreba za infrastrukturnim opremanjem i realizacijom društvenog, sportskog i kulturnog života u tim područjima“, podsjeća gradonačelnik Adžić, dodajući da se pristupilo uređenju domova u Gornjim i Donjim Podgradcima, Kočićevu, Drageljima, Vilusima.

„S ponosom mogu reći da uspješno napreduju radovi na izgradnji vrtića u Brestovčini, jednoj od najvećih mjesnih zajednica. U tom objektu biće smještene i kancelarije Savjeta ove mjesne zajednice“, dodaje gradonačelnik Adžić.

I društveni objekti, poput Doma kulture u Novoj Topoli, za čiju su rekonstrukciju, osim vlastitih sredstava, uložena i sredstva Vlade Srbije u iznosu od 500 000 KM, su pri kraju.Također, završeno je i unutrašnje uređenje doma u Vrbaškoj, koji je u sadašnjim okolnostima na raspolaganju Domu zdravlja i Bolnici za smještaj asimptomatskih pacijenata pozitivnih na virus korona. Čim uslovi dozvole, kažu nadležni, pristupiće se vanjskom uređenju, kako bi objekat mogao biti predat na upotrebu ovoj mjesnoj zajednici.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!