Menu

Get Socialize

Gradiščani trenirali za Vladu Borkovića

16.08.2018 449 8 Nema komentara

Description

Na platou ispred Kulturnog centra u Gradišci održan je humanitarni trening na kojem je prikupljeno 3 866 KM za liječenje dvadesetšestogodišnjeg Vlade Borkovića iz Gradiške koji boluje od tumora limfnih žlijezda ili “Hočkinovog limfoma”.

Humanitarni trening su orgnizovali Kulturni centar i fitnes trener Brankica Danilović.

„Ja sam učestvovala u nekoliko sličnih humanitarnih treninga u Banjaluci i organizovanje treninga za Vladu najmanje što možemo da uradimo za njega, s obzirom na to da mi je on brat po ujaku. Svako na neki način može da pomogne onima kojima je to potrebno, te ću nastojati da i na druge načine podržim ovu humanitarnu akciju” rekla je Brankica Danilović, fitnes trener.

Osim što su donirali sredstva u humanitarne svrhe građani su imali priliku da učestvuju u treningu koji su pored organizatora Brankice Danilović, vodili Vanja Mandić, Sveto Erceg, Aleksandra Ančić, Vera Božić, Vanja Kasagić, Marina Ljepojević i Srđan Tešić.

Humanitarnoj akciji rado se su odazvali članovi Moto kluba „Stršljen“ iz Banja Luke. „Mi inače učestvujemo u humanitarnim akcijama i došli smo ovom prilikom da podržimo akciju u Gradišci“ rekao je Rade Adamović iz Moto kluba „ Stršljen“ Banja Luka.

Ako niste stigli da dođete na trening, a želite da date svoj doprinos, novac možete uplatiti na žiro račun u Sberbanci: 5673215000438093 i na devizne račune, a do 31. avgusta pozivom na humanitarni broj  1413 možete donirati jednu KM.

Podsjećamo da akciju prikupljanja pomoći za Vladu Borkovića za čije liječenje je potrebno oko 70.000 KM, sporvodi OO Crvenog krsta Gradiška.

Društvo