Menu

Get Socialize

Gradiška dobila viber stikere

05.02.2020 393 6 Nema komentara

Description

Korisnicima vibera su odnedavno dostupni besplatni „Gradiška stikeri“ koje su izradili učenici  Osnovne škole “Vasa Čubrilović”. Zahvaljujući Teodori, Anastasiji, Irini i Almi ,učenicama šestog razreda, svako kome je Gradiška draga i zanimljiva , sada će imati još jedan način da izrazi i podijeli ljubav prema ovom gradu. Ukupno ima 18 viber stikera.

Poziv da učestvuju u ovoj aktivnosti, izradi viber stikera, OŠ „Vasa Čubrilović“ dobila je od Gradske uprave odnosno Odjeljenja za društvene djelatnosti. Nastavnik likovne kulture Milovna Čikić o tome je obavijestio sve učenike, ali su najviše interesovanja pokazali učenici šestih razreda. „Na njihovu i našu radost stikeri su izabrani u mogu se koristiti“, istakao je Čikić.

 „Ja nisam ni znao ko su autori jer nisam učestvovao u ocjenjivanju radova već su o tome odlučivali predstavnici Gradske uprave. Ja sam se obradovao zbog toga što su viber stikeri naših učenika izabrani. Dok su radili na izradi ja sam učenike usmjeravao i pokazivao im neke stikere koji su rađeni za druge gradove, te sam im rekao da se mogu time poslužiti. Meni je tad bilo dosta zanimljivih radova, a nisam im ništa htio sugerisati. Onaj ko se zaista potrudio njegov rad je izabran“ rekao je Milovan Čikić, nastavnik likovne kulture.

Podsjećamo da viber stikere Gradiške možete besplatno preuzeti.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!