Menu

Get Socialize

Gradiški fotografi i Zavičajni muzej za Leona

31.10.2018 759 16 Nema komentara

Description

U cilju prikupljanja sredstava za pomoć u liječenju jednogodišnjeg Leona Radaka iz Gradiške humanitarne akcije organizovali su Zavičajni muzej i gradiški fotografi.

U Gradskom parku upriličeno je jesenje humanitrano fotografisanje.

„Mi ne naplaćujemo naše usluge. Svi koji dođu dobiće fotografiju,a dobrovoljni prilog mogu da stave u kutiju i to će biti uplaćeno na žiro račun našeg kolege Slobodana. Svi učestvuju u akciju, ne samo fotografi i mnogi drugi zabavni sadržaji su upriličeni“ rekao je Milan Šujica, fotograf.

Ovu akciju podržali su brojni roditelji i njihovi mališani koji smatraju da je ovo jako dobra ideja.

Sa istim ciljem Zavičajni muzej Gradiška je od 10 do 15 časova organizovao humanitranu akcionu prodaju umjetničkih slika i fotografija, vajarskih radova i suvenira.

„Do 12 časova prikupljeno je oko 800 KM. Ova akcija ako se danas sve ne proda biće organizovana i sutra. Mi smo zadovoljni, ljudi dolaze i vjerujemo da ćemo prikupiti određeni iznos za Leona Radaka“ kaže Bojan Vujanović, direktor Zavičajnog muzeja Gradiška.

Do sada su u Gradišci organizovane i druge humanitarne aktivnosti  kako bi se prikupila sredstva za liječenje Leona Radaka koji boluje od tumora jetre.

Društvo