Menu

Get Socialize

Humanitarna akcija za pomoć Vladi Borkoviću se nastavlja

31.08.2018 546 5 Nema komentara

Description

Za pomoć u liječenju dvadesetšetogodišnjem Vladi Borkoviću iz Gradiške koji je obolio od „Hočkinovog limfoma“ humani ljudi na njegov žiro računi uplatili su  oko 50 000 KM. Time je prikupljeno više od pola potrebnih sredstava i Vlado je počeo sa terapijama.

„Ja sam primio jednu dozu terapije prije desetak dana. Sutra idem u nabavku lijeka za drugu terapiju“ kaže Vlado Borković.

U porteklih mjesec dana od kada traje humanitarna akcija za Vladu Borkovića bilo je mnoštvo aktivnosti i te su zhavaljujući tome prikupljena sredstva u iznosu od oko 50 000 KM, kažu predstavnici OO Crvenog krsta Gradiška. Oni su takođe prvog avgusta pokenuli humanitarni broj 1413.

„Kada su u pitanju pozivi na kratki broj informaciju o prikupljenim sredstvima imaćemo za desetak dana. Kada su u pitanju akcije bilo je raznoraznih, sve što je okupljalo ljude. Koristim priliku da se zahvalim svima koji su pružili podršku, učestvovali u ovom iznosu.Podsjetila bi sve one koji žele da pomognu i dalje da se akcija nastavlja sve dok ne prikupimo potrebna sredstva“ rekla je Dragana Stević,predstavnik  OO Crveni krst Gradiška.

Podsjećamo da se dvadesetšestogodišnji mladić već šest godina bori sa opakom bolešću. Prošao je razne terapije. Sve mogućnosti daljeg liječenja su iscrpljene, osim terapija ljekom za koji je potrebno izdvojiti 70.000 KM.

Da bi Vlado Borković ostvario svoj cilj  i prikupio ostatak sredstava  za liječenje ova humanitarna akcija se nastavlja.  Ovom mladom čovjeku možete i dalje pomoći uplatom na žiro račun otvoren kod Sberbanke u Gradišci,  broj 567-321-50004380-93, na ime Vlado Borković I na devizne račune.

Društvo