Menu

Get Socialize

Humanitarne aktivnosti za Luku i Leona

30.10.2018 561 8 Nema komentara

Description

Kako bi se pomoglo Luki Milivojcu i Leonu Radaku iz Gradiške ovih dana organizuju se brojne humanitarne aktivnosti, društvene, sportske, zabavne i druge.

Humanitarnoj akciji za pomoć u liječenju Leona Radaka koji boluje o tumora jetre odazvao se Zavičajni muzej Gradiška. U srijedu 31. oktobra organizuju akcionu prodaju umjetničkih slika i fotografija, vajarskih radova i suvenira.

„Odazvali su se brojni akademski slikari iz Gradiške, Banja Luke, Srbije i fotografi. Sutra če od 10 do 15 časova biti prodaja po pristupačnim cijenama. Takođe će biti i suveniri sa tematikom Gradiške i njene okoline“ rekao je Bojan Vujčić, kustos Zavičajnog muzeja Gradiška.

I gradiški Kulturni centar pokrenuo je akciju prikupljanja sredstava za pomoć u liječenju Leona Radaka i Luke Milivojca. U nedjelju 4. novembra organizuju dvije humanitarne aktivnosti.

„U 12 časova počinje humanitarni trening koji zajedno sa nama organizuje Brankica Danilović i svi koji mogu nek dođu da treniraju a ujedno i doniraju novac u kutije koje će biti postavljene. Zatim će u 18 časova biti koncert Dječijeg hora „Vrapčići“. Ove dvije manifestacije su za pomoć Leonu,a onda će 8. 11. biti predstava „Kumovanje, ludom radovanje“ i 24. 11. koncert veterana KUD „Kolovit“. Ove humanitarne aktivnosti biće organizovane za pomoć u liječenju Luke“ rekao je Željko Blagojević, direktor Kulturnog centra Gradiška.

Akciju za pomoć u liječenju Leona Radaka sutra 31. oktobra organizuju i fotografi iz Gradiške. Riječ je o humanitarnom jesenjem fotografisanju koje će biti održano od 12 do 18 časova u Gradskom parku kod fontane u Gradišci.

Društvo