Menu

Get Socialize

Humanitarni trening za liječenje Leona Radaka

05.11.2018 874 23 Nema komentara

Description

„Vratimo Leonu osmijeh na lice“ – poručeno je na humanitarnom treningu, održanom na platou ispred Kulturnog centra Gradiška, koji je još jedna u nizu humanitarnih akcija za prikupljanje pomoći u liječenju Leona Radaka iz Gradiške. Organizator je fitnes trener Brankica Danilović, koja je i ranije imala sličnu akciju za Vladu Borkovića.

„Ovo mi je zapravo drugi put da lično organizujem, u saradnji sa Željkom Blagojevićem sa kojim sam dogovorila da mi iznajmi prostor. Iskreno se nadam da ćemo timski organizovati još ovakvih akcija. Lijep je osjećaj kada tako nešto uspijete, pogotovo ako i rezultat bude jako dobar. Moram da naglasim, kada je u pitanju Vlado Borković, da je on puno bolje zahvaljujući svim dobrim ljudima koji su učestvovali, a prije svega dragom Bogu. Tako da smo svi izuzetno ponosni i nadamo se da će tako biti i u ovom slučaju“, rekla je Brankica Danilović.

Pored Danilovićeve, građani su imali priliku da treniraju sa još šest fitnes trenera Verom Božić Kalajdžić, Vanjom Šmitran, Marinom Ljepojević, Svetom Ercegom, Srđanom Tešićem i Brankicom Skenderija.

„Neka naša ideja i filozofija je ta da smo mi ipak ljudi koji propagiraju zdrav život i sport, tako da bi inicijativa trebalo da krene prvo od nas. Treba da podržimo sve sugrađane koji se nađu u nevolji. Ovom prilikom bih željela da sugerišem svim našim sugrađanima da kada se organizuje događaj poput ovog, ukoliko imaju vremena , dođu i podrže ga. To je najmanje što možemo uraditi jedni za druge“, poručila je Brankica Skenderija.

Kutija za dobrovoljne priloge je bila postavljena ispred Kulturnog centra za sve one koji nisu željeli da treniraju, a imali su želju da pomognu.

Isto veče, za Leona je održan i humanitarni koncert popularnog dječijeg hora „Vrapčići“ u Kulturnom centru.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!