Menu

Get Socialize

I ove godine povećana prodaja stanova u Gradišci

04.07.2019 1500 9 Nema komentara

Description

U posljednje dvije godine u Gradišci je povećana prodaja stanova. U Građevinskom preduzeću „Arting Invest“ kažu da su zadovoljni.

„Sada se prodaju veći stanovi lakše nego ranije, kako od 50 da i ovi od 80 kvadrata pa čak i od 100 kvadrata. To znači da porodice rješavaju trajnije svoje stambeno pitanje“ kaže Boško Kasagić , direktor GP „Arting Invest“ Gradiška.

Cijene stanova u vlasništvu „Arting Investa“ kreću se od 1230 do 1290 KM po kvadratu. Većina stanova koji su tek izgrađeni ili još uvijek nisu završeni već je prodana. U „Arting investu” kažu da je od 86 stanova koji trenutno u izgradnji rezervisano već oko 60.

U ovom preduzeću ističu i da su najčešći kupci stanova mladi bračni parovi, ljudi naši sugrađani koji žive u inostranstvu i građani starije životne dobi  koji su odlučili da prodaju velike kuće i kupe manje stanove. S obzirom da je povećana potražnja za stanovima u “Arting investu” planiraju i dalje graditi nove zgrade.

Iako su zadovoljni prodajom stanova problem im predstavlja nedostatak radne snage. U ovom građevinskom preduzeću kažu da su nekad imali oko 100, a danas je mnogo manje zaposlenih.

Uncategorized