Menu

Get Socialize

Ivica Vidiček pobjednik 21. svetosavskog stonoteniskog turnira

11.02.2019 650 29 Nema komentara

Description

Ivica Vidiček iz Banjaluke pobjednik je 21. svetosavskog turnira u stonom tenisu, održanog u Donjim Podgradcima.

Vidiček je prvi put učestvovao na ovom turniru. Kaže da put do pobjede nije bio težak: “Jedino protiv kolege iz kluba, jer je navikao na moju igru. Imam malo specifičnu igru. Igram za invalide, prošle godine sam osvojio osam zlatnih medalja.”

Drugo mjesto osvojio je Jovica Šormaz, iz S.T.K.I “Vrbas” Banja Luka, dok je čast Gradiške odbranio Nikola Radović plasiravši se na treće mjesto.

Šormaz je pohvalio organizaciju turnira, na kojem svake godine ima sve više takmičara. Navodi da je to podstrek da se napravi korak dalje: “Moje mišljenje je da bi tu trebalo početi raditi sa djecom, jer bez njih ne vrijedi ništa. Ako bi napravili neku organizaciju da se počne raditi sa djecom, taj dio onda već ima smisla.”

Organizatori turnira navode da su ove godine učestvovala 24 takmičara.

“17 takmičara je sa područja opštine Gradiška, ostali su iz Laktaša, Banjaluke i Prnjavora. Imamo i našeg Kristijana ovdje koji je dijete sa posebnim potrebama. Prvak je Bosne i Hercegovine”, rekao je Goran Đorđić, član Organizacionog odbora, i dodao da će ove godine organizovati jedno kolo prvenstva Republike Srpske u sali Osnovne škole “Mladen Stojanović” u Vrbaškoj.

  1. svetosavski stonoteniski turnir organizovala je Mjesna zajednica Donji Podgradci. Na svečanoj dodijeli nagrada učesnicima, pored pobjednika koji je nagrađen peharom, specijalne nagrade dodijeljene su Marku Desančiću i Kristijanu Zeljkoviću.
Sport
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!