Menu

Get Socialize

Izabrani najbolji u PFS Gradiška

22.03.2018 1364 41 Nema komentara

Description

Područni fudbalski savez Gradiška održao je sjednicu Skupštine, na kojoj su nagrađeni najbolji u prošloj godini.

Za najboljeg fudbalera izabran je Ognjen Škorić iz FK „Jedinstvo“ iz Žeravice. Drugo mjesto pripalo je Danku Segiću iz prnjavorskog kluba „Ljubić“, a treće Stefanu Kršiću iz „Sloge“ Srbac.

Najbolji fudbalski klub u PFS Gradiška za 2017. godinu je klub „Dubrave“ iz Dubrava. Klub „Milan“ iz Kosjerova zauzeo je drugo mjesto u ovoj kategoriji, a treće „Mladost“ iz Bajinaca.

Titulu najuspješnijeg fudbalskog trenera odnio je Slobodan Katić, trener „Lijevča“ iz Nove Topole, a Velibor Gigović je najuspješniji fudbalski sudija u prošloj godini.

Najperspektivniji mladi igrač je Ignjatija Sarajlić iz FK „Kozara“ Gradiška.

U kategoriji sportskih radnika, PFS je nagradio Ranka Vujmilovića i Zorana Deketa.

Jubilarna priznanja uručena su Rodoljubu Oljači i Branku Tripiću.

Nagradu „Veliko srce“ dobio je Ranko Marin.

Predsjednik Područnog fudbalskog saveza Gradiška Miloš Brkić sumirao je prošlu, te predstavio planove za tekuću godinu.

„Ono što je karakterisalo prošlu godinu je teška materijalna situacija u svim klubovima. Uspjeli smo da zadržimo veći broj klubova koji ostvaruju zapažene rezultate. Nažalost, neki su napustili takmičenje zbog nedostatka sredstava. U ovoj i narednim godinama fokusiraćemo se na rad sa mladima. Pokušaćemo da omasovimo omladinski fudbal, jer tu imamo i najvećih problema“, naglasio je Brkić.

Svečanom djelu Skupštine PFS Gradiška prethodilo je usvajanje završnog računa za 2017., te usvajanje finansijskog plana za ovu godinu.

Novosti
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!