Menu

Get Socialize

Izvršena dezinfekcija šalter sale Gradske uprave i drugih objekata

16.03.2020 307 5 Nema komentara

Description

Radnici Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja Gradiška su tokom jučerašnjeg dana izvršili dezinfekciju šalter sale Gradske uprave Gradiška, mjesnih kancelarija u Novoj Topoli i Gornjim Podgradcima, kontejnera na graničnom prelazu i tri objekta Javne predškolske ustanove „Lepa Radić“. Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić ovom prilikom je rekao da je  izvršena dezinfekcija prostorija u Gradskoj upravi u kojoj se odvija kontakt sa građanima.

“Tražimo od svih javnih ustanova I preduzeća da postupe shodno Odluci Vlade I obavjeste štab za vanredne situacije grada Gradiške da su to uradili. Želimo da spriječimo širenje virusa. Zamoljavam sve radnike koji rade na šalterima da se zaštite maskama, rukavicama” rekao je Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške.

 Gradonačelnik je zamolio sve roditelje da u narednom periodu ne dovode djecu u vrtiće ukoliko to ne moraju.

 “Oni koji baš moraju da to urade, a mi smo u sva tri objekta Javne predškolske ustanove „Lepa Radić“ izvršili dezinfekciju.Apelujem još jedom na građane da se pridržavaju odluka I naredbi, jer je to u interesu svih nas” dodao je Adžić.

 Adžić se ovom prilikom zahvalio građanima i privrednicima koji su do sada ispoštovali sve naredbe od strane Vlade Republike Srpske i Štaba za vanredne situacije grada Gradiška, vezane za spriječavanje širenja zaraze virusom korona. “Moramo svi ozbiljno shvatiti situaciju, ali nema potrebe za panikom i da stvaramo gužve u trgovinama zbog nabavke hrane i drugih namirnica, jer je situacija pod kontrolom” istakao je gradonačelnik Zoran Adžić.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!