Menu

Get Socialize

Jovo Jerković i „Dubioza kolektiv“

05.02.2018 1981 62 Nema komentara

Description

Gradiški muzičar Jovo Jerković tokom ljeta prošle godine ostvario je saradnju sa bosanskohercegovačkim bendom „Dubioza kolektiv“. Snimili su pjesmu „Rijaliti“. Do saradnje sa ovim poznatim bendom došlo je sasvim slučajno. „Na preporuku jednog mog prijatelja oni su došli ovdje, predložili su materiju, a ja sam trebao napraviti aranžman, tražili su da snimim violinu i šargiju. Bilo im je izazovno da se to postavi u rok stvar, međutim tražili su mi i da to otpjevam. Znam da je pjesma veoma slušana“, kaže Jovo Jerković, muzičar.

Za ovu pjesmu planiraju i snimanje spota kaže Jerković, a s obizom da se on bavi komponovanjem i aranžiranjem, saradnja sa Dubiozom će biti nastavljena. Ponuđeno mu je i da bude gost na njihovim koncertima što je on sa zadovoljstvom prihvatio. Zbog ove saradnje postoji mogućnost da sa Jovom Jerkovićem poznati bend nastupi i u Gradišci.  „Mislim da će to biti u ljetnom periodu, jer imaju mnogo obožavalaca na ovim prostorima. To su veoma obrazovani ljudi“ , rekao je ovaj muzičar.

Jovo Jerković svira 24 muzička instrumenta i dugo godina bavi se muzikom. On planira da pedesetu godišnjicu svog rada, koju proslavlja ove godine, obilježi koncertom u Gradišci.

Uncategorized