Menu

Get Socialize

Kompanija „Sladojević“ i Kulturni centar potpisali sponzorski ugovor

28.05.2018 616 14 Nema komentara

Description

Kompanija „Sladojević“ iz Gradiške ubuduće će sponzorisati programske sadržaje Kulturnog centra. Direktor Kulturnog centra Gradiška Željko Blagojević i vlasnik kompanije „Sladojević“ potpisali su ugovor o sponzorstvu u trajanju od godinu dana.

„Kompanija „Sladojević“ je odlučila da ulaže u kulturu. Raduje nas što je riječ o domaćoj kompaniji. Promovisaćemo njihov brend najbolje što možemo, jer želimo da građani znaju da će kupovinom u marketima i pekarama „Sladojević“ pomoći ulaganju u kulturu u našoj opštini“, istakao je Željko Blagojević, direktor Kulturnog centra Gradiška.

„Želimo da se približimo našim građanima i da podržimo Kulturni centar i njegove programe. Naša kompanija broji 100 radnika i radi već 30 godina. Lider smo u pekarstvu u Gradišci, i trudimo se da uvijek budemo prvi u svemu, pa tako je i ovog puta, kada želimo da damo svoj doprinos razvoju kulture“, naglasio je Srećko Sladojević, vlasnik i direktor kompanije „Sladojević“ Gradiška.

Kompanija „Sladojević“ najveću podršku daće programskim sadržajima namijenjenim djeci, kažu u Kulturnom centru.

„Najviše će podržati Školu kreativnog pisanja i naš festival poezije „Gradiško proljeće“, kao i izdavanje zbirke sabranih radova pristiglih na konkurs“, kazao je Blagojević.

Kulturni centar Gradiška i kompanija „Sladojević“ i ranije su uspješno sarađivali. „Sladojević“ je bio generalni sponzor ovogodišnjeg Zimskog grada.

Društvo