Menu

Get Socialize

Kozara počela pripreme

09.07.2018 998 29 Nema komentara

Description

Šef stručnog štaba Kozare, Vule Trivunović, obavio je prozivku igrača čime je ozvaničen početak priprema za sezonu 2018/19. U klubu žele izbjeći prošlogodišnji scenario kada je ekipa dugo strepila za opstanak, te je kao primarni cilj postavljen plasman u Ligu za prvaka.

„Moja želja i želja ljudi koji vode klub je da se prošla sezona nikada ne ponovi. Naša želja je da budemo konstantno među prvih pet,šest ekipa, da se borimo ravnopravno sa svim ostalim kandidatima za plej-of i smatram da imamo snagu, kvalitet i znanje da to ostvarimo“, rekao je Trivunović.

Na prvom okupljanju pojavila su se 23 igrača uključujući i osmoricu novajlija.

„Ovom prilikom želim da zahvalim članovima Upravnog odbora što su nam omogućili sve igrače koje sam želio i koje sam smatrao da trebaju biti dio Kozare. Izuzetno sam zadovoljan ekipom koju imamo, a posebno me raduje širina u sastavu i činjenica da imamo po dva igrača na svim pozicijama među kojima su i sedmorica juniora koji ravnopravno konkurišu za status prvotimca“, dodao je Trivunović.

Ekipu su napustila desetorica igrača, uključujući dugogodišnjeg kapitena Ognjena Petrovića, Igora Mirkovića, Slavena Kovljena i Milu Kovačevića, a stigli su: Srboljub Jandrić, Draško Lolić, Milan Šakić i Dušan Komljenović iz prijedorskog Rudara, Aleksandar Kondić i Neven Bunić iz banjalučkog Borca, Uroš Ninković iz Krupe i Milovan Vuk Novaković iz srbačke Sloge. Na prvom treningu su bila i dvojica igrača koji još nisu potpisali ugovore, ali će to učiniti narednih dana, povratnik iz Borca Dejan Glišić, te najbolji igrač Kozare iz proljećnog dijela prvenstva Siniša Radoja.

„Prošla polusezona je bila teška. Ekipi sam pomogao iskustvim i znanjem. Sada je tu još mnogo dobrih igrača. Biće i meni lakše igrati. Nastojaću da i dalje pomažem ostalim igračima svojim iskustvom i da ostvarimo ciljeve koji su pred nama“, rekao je Radoja.

Kozara će kompletne pripreme odraditi u Gradišci u sklopu kojih će odigrati pet ili šest prijateljskih  mečeva. Ekipa će igrati na turnirima u Dubravama i Gradišci, a sedam dana pred početak prvenstva imaće i generalna probu. Početak nove sezone zakazan je za 11. avgust.

Novosti
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!