Menu

Get Socialize

“Kozara” za Leona i Luku

09.11.2018 635 31 Nema komentara

Description

Predstojećeg vikenda “Kozara” će ugostiti “Rudar” iz Prijedora, u okviru 14. kola Prve lige Republike Srpske. Sav prihod od ulaznica namijenjen je za pomoć u liječenju dva dječaka iz Gradiške Leona Radaka i Luke Milivojca.

“Uprava Fudbalskog kluba “Kozara” podržava sve humanitarne akcije u našem gradu, pogotovo kada su u pitanju djeca sa zdravstvenim problemima. Tako ćemo izaći u susret, i drago nam je da možemo pomoći Leonu Radaku, dječaku čiji je otac igrao u ovom klubu i Luki Milivojcu, momku koji takođe ima zdravstvenih problema”, rekao je Milenko Pavlović, predsjednik FK “Kozara” Gradiška.

“Pozivamo sve građane Gradiške da dođu, isprate utakmicu, daju podršku momcima na terenu, ali i da svi damo neki doprinos onima kojima je najviše potrebna pomoć”, poručio je Vule Trivunović, trener FK “Kozara” Gradiška.

Ovaj meč „Kozara“ dočekuje u pozitivnom raspoloženju, budući da je u prethodna dva kola odigrala dobre utakmice – pobijedila je „Tekstilac“ iz Dervente na domaćem terenu i odigrala neriješeno protiv „Podrinja“ iz Janje.

„Ono što je sigurno je da respektujemo ekipu „Rudara“. Svjesni smo njihovog kvaliteta. Ekipa im je jako agresivna, poletna i mlada. Međutim, i mi imamo svoje adute, spremno dočekujemo utakmicu“, izjavio je trener Trivunović.

Trener Trivunović sutra će na raspolaganju imati gotovo sav igrački kadar: „Izuzev Aleksandra Kondića i Vladimira Petkovića, koji imaju tri žuta kartona, svi ostali su zdravi i spremni.“

Utakmica će biti odigrana na Gradskom stadionu u Gradišci, sa početkom u 13 časova i 30 minuta, a kupovinom ulaznice po cijeni od 4 KM pomoći ćete u liječenju Leona Radaka i Luke Milivojca.

Sport
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!