Menu

Get Socialize

Krv darovali radnici komunalnih preduzeća i Civilne zaštite Gradiška

19.06.2020 362 12 Nema komentara

Description

Povodom 14. juna Svjetskog dana doborvoljnih davalaca krvi Gradska organizacija Crvenog krsta Gradiška organizovala je akciju dobrovoljnog darivanja krvi.U akciji su učestvovali radnici Odsjeka Civilne zaštite , te komunalnih preduzeća “Vodovod” i “Gradska čistoća”.

U gradiškoj Službi za transfuziju krvi kažu da su trenutne zalihe krvi za sada zadovoljavajuće, te da im ovakave akcije mnogo znače.

“Ovo je u ovoj sedmici druga akcija. Imali smo akciju u Kozarskoj Dubici I danas ovdje. Situacija se što se tiče krvi stalno mijenja, tako da apelujemo na sve ljude da daju krv” rekla je dr Tatjana Milešević Babić, specijalista transfuziologije.

Iz Gradske organizacije Crvenog krsta Gradiška ovim putem su se zahvalili svim davaocima I čestitali im njihov dan, jer bez njihovih humanih djela ovaj svijet ne bi bio ovakav.Ova akcija samo je jedna u nizu koju Crveni krst organizuje tokom godine.

Iz gradiškog Crvenog krsta su najavili još jednu akciju dobrovoljnog darivanja krv koja će biti organizovana u srijedu za gradiške maturante. Ovim putem su ih pozvali da pokažu humanost I postanu dobrovoljni davaoci krvi.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!