Menu

Get Socialize

Leotar pobjednik „Stars basket kupa“

27.05.2019 1431 47 Nema komentara

Description

U sali OŠ „Mladen Stojanović“ u Vrbaškoj proteklog vikenda odigran je drugi turinir u košarci „Stars basket kup“. Prvo mjesto na turniru zauzeo je Leotar iz Trebinja savladavši u finalu domaćina, KK „Stars Basket“ iz Gradiške.

„Kvalitet je bio dobar, zadovoljni smo organizacijom, prikazanim igrama i na kraju osvojenom titulom. Ne opterećujemo djecu nikakvom taktikom gledamo njihovu motoričnost, živost, smisao za igru“ rekao je Dražen Šegrt, trener KK „Leotar“ iz Trebinja.

U utakmici za treće mjesto Basket 2000 iz Banja Luke bio je bolji od Dinamika iz Beograda. Kažu da su i oni zadovoljni turnirom, rezultat je bio u drugom planu, važno je druženje, upoznavanje i razmjena iskustava.

Stars Basket je sa radom počeo prije tri godine i sada ima preko 60 članova. Na jesen planiraju igrati seniorsku drugu ligu, te pionirsku i mini basket ligu. Kažu da na ovaj trunir nastoje  svake godine dovesti nove ekipe iz regiona.

„Zadovoljni smo iako smo izgubili u finalu. Moram da se zahvalim svima koji su nam pomogli da organizujemo ovaj turnir“ kaže Zoran Lukić ,trener KK „Stars basket“ iz Gradiške.         

Za najboljeg igrač drugog turinira u košarci „Stars basket kup“ proglašen je Aleksa Vujić iz KK „Leotar“.

Novosti
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!