Menu

Get Socialize

Lijevče i Volej potpisali ugovor o saradnji

16.09.2019 418 17 Nema komentara

Description

Fudbalski klub „Lijevče“  iz Nove Topole i Škola fudbala „Volej“ iz istog mjesta potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji. Lijevče ima seniorsku, juniorsku i kadetsku selekciju, a ugovorom će dobiti i pionirsku selekciju, dok će dječaci iz Voleja dobiti priliku da se takmiče u zvaničnim takmičenjima pod okriljem Fudbalskog saveza Republike Srpske.

„Mi smo postavili određene uslove koje Škola fudbala „Volej“ treba da ispuni, a naravno i obaveze koje fudbalski klub „Lijevče“ treba da ispuni da ta naša priča dugo traje i da iznjedrimo igrače koji će nastupati za seniorski tim i uspješno se takmičiti u ligama koje nam predstoje. Nadam se u što višem rangu, a u zavisnosti od mogućnosti kluba“, rekao je predsjednik Lijevča Ilija Smiljanić.

Školu fudbala „Volej“ osnovao je prije nepunih godinu dana Slaviša Despotović, nekadašnji fudbaler Lijevča. Vještinu fudbalske igre u školi trenutno uči pedesetak dječaka starosti između 6 i 12 godina.

„Svaki mjesec nam dolazi sve više dječaka iz Nove Topole i okoline. Drago mi je što smo napravili ovaj Ugovor o saradnji sa Lijevčem jer oni bez nas i mi bez njih ne možemo funkcionisati. Nadam se da će trajati dugo i da će neko od igrača uspjeti otići u veći klub“, rekao je Despotović.

Lijevče i Volej su potpisali ugovor na dvije godine uz opciju nastavka saradnje još tri godine.

Novosti
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!