Menu

Get Socialize

Manje krvičnih djela i saobraćajnih nezgoda

28.10.2020 837 26 Nema komentara

Description

U prvih devet mjeseci ove godine na području koje operativno pokriva PU Gradiška, zabilježeno je manje krvičnih djela i saobraćajnih nezgoda u odnosu na isti period prethodne godine.Ukupno je evidentirano  278, a rasvijetljeno je 266 krivičnih djela, rečeno je na  redovnoj konferenciji za novinare u Policijskoj upravi Gradiška.

Načelnik Škorić je istakao da je na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u prvih devet mjeseci  tekuće godine evidentirano 459 slučajeva narušavanja javnog reda I mira što je više u odnosu na isti period prethodne godine kada je evidentirano 217 narušavanja.

Načelnik Odjeljenja policije PU Gradiška Dejan Trifković je rekao da su prethodnom periodu evidentirane 293 saobraćajne nezgode, što je manje u odnosu na isti period kada je evidentirano 358 saobraćajnih nezoga. Od ukupnog broja 101 nezgoda je sa posljedicama po lica ,a 192 sa materijalnom štetom.

Na konferenciji za novinare je zaključeno da u posmatranom periodu nisu evidentirana krivična djela koja su izazvala uznemirenost javnosti, smanjen je broj saobraćajnih nezgoda, stabilno je stanje javnog reda I mira, te je stanje bezbjednosti na području koje operativno pokriva PU Gadiška zadovoljavajuće.

Uncategorized