Menu

Get Socialize

Najmlađi Gradiščani uživali na „Času sa Leontinom“

20.09.2017 648 62 Nema komentara

Description

Popularna pjevačica Leontina Vukomanović na „Času sa Leontinom“, održanom u Kulturnom centru u Gradišci, otpjevala je neke od najpoznatijih dječijih pjesama.

„Izvodim pjesme koje sam i sama slušala kao dijete, ali i one koje sam pisala za djecu od 1996. godine do danas“, rekla je Leontina.

„Čas sa Leontinom“ održan je i u Prnjavoru i Derventi, a pjevačica planira gostovanja i u drugim gradovima na području RS. Leontina Vukomanović, osim što je sjajan pop izvođač, kantautor i tekstopisac,  jedan je i od vrhunskih dječijih muzičkih pedagoga.Već dugo godina radi sa djecom i kaže da su oni najbolja publika.

„Djeca nisu samo publika već i učesnici, i to je ono najljepše. Odrasli se često stide na koncertima, a djeca pjevaju i vesele se. Tako sam ja svoj nastup osmislila da djeca pjevaju sa mnom“, ističe Leontina.

Sa Leontinom su nastupili članovi vokalnog ateljea „MaMa VOX“ iz Banjaluke i učesnik serijala Pinkove zvezdice Sergej Pajić.

„Jako nam je drago što nastupamo sa Leontinom. Tu je i naš član, ovogodišnja zvezdica Sergej Pajić“, rekla je Maja Manojlović, vokalni trener u vokalnom ateljeu „MaMa VOX“.

„Čas sa Leontinom“ u Kulturnom centru organizovan je u okviru ovogodišnje manifestacije „Gradiška jesen 2017“.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!