Menu

Get Socialize

Najmlađi Gradiščani uživali uz fitnes i ples

25.06.2019 506 16 Nema komentara

Description

Plesni studio “Dance step” iz Gradiške organizovao je u Kulturnom centru veče modernog plesa i fitnesa za najmlađe sugrađane. Nakon uvodnog razgibavanja, održan je mini koncert na kojem su prisutni imali priliku da pogledaju 20 raznovrsnih koreografija.

“Od polaznika plesne igraonice male igre kroz ples i muziku, zatim plesni stilovi kao što su hip-hop, džez-balet, trbušni ples, ples sa mačevima uz tradicionalnu muziku, što do sada nismo imali”, navela je Vera Božić, plesni koreograf i voditelj PS „Dance step“ Gradiška.

Pored domaćina, na bini su zaplesali i članovi Udruženja građana „Cezar“ iz Srpca. Jedan od članova, Milica Kralj, gimnastiku trenira više od godinu dana. Ispričala je šta ju je najviše privuklo ovoj disciplini.

„Sviđa mi se što posjećujemo razna mjesta, što učimo zanimljive koreografije, a i uz sve to bavim se fizičkom aktivnošću, što je veoma važno“, rekla je Milica.

Plesno veče organizovano je u okviru „Gradiškog ljeta“ i prva je od manifestacija koje su posvećene najmlađima.

„Određeni sadržaji za djecu nastavljaju se u narednih nekoliko dana. Slijede i neka iznenađenja, od predstava, radionica za djecu i niz drugih programa“, izjavila je Danka Mirjanić, iz Turističke organizacije grada Gradiška.

Plesni studio „Dance step“ može se pohvaliti uspješnom plesnom sezonom.

„Bili smo na dva festivala, koja su nam i najdraža – u Požegi i u Zadru. Poslije toga smo imali takmičenje u Mostaru, a nedavno smo se vratili iz Viteza, gdje smo ostvarili odlične rezultate: osvojili smo šest prvih i tri druga mjesta“, dodala je Božićeva.

Plesni klub „Dance step“ postoji već 16 godina i danas broji 100 članova, uglavnom djece.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!