Menu

Get Socialize

Najuređenije dvorište Baraća u Kozincima

30.09.2020 1290 30 Nema komentara

Description

Pobjednica ovogodišnje manifestacije „Najkutak”, koju četvrtu godinu u nizu organizuje komunalno preduzeće “Gradska čistoća”, u saradnji sa Gradskom upravom grada Gradiška, je Vesna Barać iz Kozinaca.  Stručna komisija je procijenala da je dvorište Baraćeve, u konkurenciji tridesetak prijavljenih kanidata, najuređenije.

Drugo mjesto osvojila je Vinka Nježić iz Romanovaca, dok je treća nagrada otišla u vrijedne ruke Savke Todorović iz Laminaca.

U Gradskoj čistoći su zadovoljni što je ovogodišnja manifestacija, upros vrlo specifičnim uslovima u kojima se realizovala, uspješno privedena kraju. Direktor Željko Bilbija podsjeća da pravo učešća u ovoj manifestaciji imaju korisnici usluga Gradske čistoće koji redovno izmiruju svoje obaveze.

Gradska uprava je u saradnji sa preduzećem Gradska čistoća preduzela niz aktivnosati na uređenju grada. „Svakako da uređena dvorišta i balkoni sugrađana doprinose da ovo mjesto bude ugodno za život“, kaže Dragana Ilić, zamjenica gradonačelnika Gradiške, čestitajući nagrađenima na uloženom trudu.

Pored priznanja za najuređenija dvorišta, prigodne zahvalnice uručene su svim učesnicima ovogodišnjeg konkursa „Naj kutak“.  

Uncategorized