Menu

Get Socialize

Narodna biblioteka Gradiška obilježava Nedjelju djeteta

07.10.2020 170 13 Nema komentara

Description

Nizom aktivnosti Narodna biblioteka Gradiška obilježava Nedjelju djeteta. Već su ugostili polaznike škole za stranke jezike sa kojim su održali radionicu na kojoj su djecu upoznali sa pravim i obavezama.

„Pripremili smo i dječiji kutak te mališani mogu doći i zabaviti se i da se podsjete na svoja prava i obaveze. Kupili smo i nove naslove te ima dosta dječijih knjiga“ kaže Snježana Miljković, direktor Narodne biblioteke Gradiška.

Ove semdice su planirali podjeliti članske karte u predškolskim ustanovama kako bi motivisali najmlađe da čitaju. „Takođe ćemo ugostiti polaznike Škole sporta „Lider“ sa kojim ćemo organizovati radionicu posvećenu Nedjelji djeteta“, rekla je direktorica Snježana Miljković i dodala da je zadovoljna radom Dječijeg odjeljenja.

U Biblioteci su istakli da su pored knjiga za djecu nabavili i nove naslove za starije čitaoce tako da svako može pronaći nešto za sebe. Takođe su podsjetili da je u dvorištu Biblioteke i dalje postavljena Poklon biblioteka, te da korisnici i drugi građani mogu uzeti knjigu koju žele.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!