Menu

Get Socialize

NEDJELJA DJETETA: Druženje djece predškolskog uzrasta u Gradišci

10.10.2019 527 16 Nema komentara

Description

U nizu aktivnosti povodom obilježavanja Nedjelje djeteta, Predškolska ustanova „Lepa Radić“ Gradiška organizovala je i tradicionalno druženje djece predškolskog uzrasta, u Sportsko rekreativnom centru „Senjak“ u Gradišci.

„U zadnje tri godine u dogovoru sa kolegama iz susjednih opština organizujemo ovo druženje. Učestvuju vrtići iz Srpca, Čelinca, Laktaša, a prošle godine su bili i drugari iz Dervente. Prologodišnja tema je bila sport, a ove godine smo odlučili da to bude muzika“, objasnila je Dragana Grahovac, koordinator za vaspitno-obrazovni rad JPU „Lepa Radić“ Gradiška.

Mališani su se zabavljali uz popularnog Fazonka, poznate dječije pjesmice, a naučili su i pokoji plesni korak. Dječiji vrtić iz Srpca druženju prisustvuje od samog početka.

„Doveli smo 63 djece, iz dvije starije vaspitne grupe. Dolazimo svake godine da se družimo i djeca se veoma raduju“, rekla je Ružica Malešević, vaspitač JU Dječiji vrtić „Naša radost“ Srbac.

Nedjelja djeteta se ove godine obilježava od 7. do 13. oktobra, uz moto „Moja sedmica, moja godina“, a gradiška Predškolska ustanova „Lepa Radić“ obilježavanje će završiti u petak organizovanjem dana otvorenih vrata i kestenijade.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!