Menu

Get Socialize

Nikolina Čakalj na festivalu ”Slavjanski bazar” u Bjelorusiji

25.06.2019 748 10 Nema komentara

Description

Nikolina Čakalj iz Gradiške nastupiće na međunarodnom umjetničkom festivalu ”Slavjanski bazar”koji se održava od 6. do 17. jula 2019. godine u Vitebsku, u Bjelorusiji.Riječ je o jednom od najvećih svjetskih muzičkih festivala s tradicijom dugom 28 godina.

„Predstaviću se sa dvije kompozicije  banjalučkog kompozitora Mladena Matovića”Zavjet” i “Riječi”. Pripremam se za te nastupe, inače već dvije godine idem u vokalni atelje I na private časove u Banja Luci” rekla je Nikolina Čakalj.

Svoj muzički put Nikolina je  počela da gradi učešćem na mnogim manifestacijama I festivalima na kojima je osvojila I nagrade.

“Najupečatljiviji mi je bio Đurđevdanski festival 2017. godine na kojem sam nastupila sa pjesmom “Treba da se spava” I osvojila nagradu publike.Moram da otkrijem da sam dobila ulogu u jednoj sceni domaćeg filma “Kosti” koji će biti emitovan 2020. godine” kaže Nikolina Čakalj.

Jedanaestogodišnja Nikolina Čakalj pohađa OŠ “Sveti Sava” u Lamincima i odličan je učenik. Uporedo ide I u OMŠ “Branko Smiljanić” u Gradišci na odsjeku za gitaru. Pored talenta za pjevanje ,Nikolina odlično pleše i igra.
Na ovom prestižnom muzičkom festivalu u Bjleorusiji učešće bilježe neka od značajnih muzičkih imena u regionu, kao što su Jelena Tomašević, Ceca Slavković, Željko Joksimović. Ove godine Nikolini Čakalj iz Gradiške pripala je čast da učestvuje na festivalu I predstavlja BiH.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!