Menu

Get Socialize

Nova sanitetska vozila za Dom zdravlja Gradiška

08.02.2020 529 11 Nema komentara

Description

Dom zdravlja Gradiška dobio je dva nova potpuno opremljena sanitetska vozila za potrebe Službe hitne pomoći. Zahvaljujući novim vozilima ova zdravstvena ustanova sada može da pruži brže, kvalitetne i pravovremene usluge prevoza pacijenata. Svoj posao lakše će obavljati ljekari  i ostalo medicinsko osoblje.

„Mnogo nam znače dva nova vozila, jer su nam dva skoro pri kraju. Ova vozila ispunjavaju uslove za naš rad, komforna su i omogućavaju da se pacijent zbrine i u toku transporta“ kaže dr Zlatko Kotaraš, načelnik Službe hitne pomoći Doma zdravlja.

„Sanitetska vozila su aktuelna tema unazad godinu dana zbog veoma lošeg stanja u kojem se nalaze. Ovo je za nas veliki dan i ja se ovom prilikom želim zahvaliti Gradskoj upravi i gradonačelniku Adžiću koji su prepoznali ovaj problem“ rekla je Vesna Gluvić Čelić, direktor Doma zdravlja Gradiška.

Vrijednost donacije dva sanitetska vozila iznosi oko 180 000 KM. Sredstva za nabavku novih vozila su obezbjeđena donacijom Gradske uprave I gradiških privrednika.

“Mi smo prepoznali problem iako nemamo obavezu, htjeli smo da pomognem ustanovi I našim građanima I odlučili se da nabavimo jedno vozilo,a takođe su se u to uključile I društveno odgovorne kompanije I prikupile novac za drugo vozilo na čemu im se ovim putem zahvaljujem” rekao je Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške.

Gradonačelnik Adžić je ovom prilikom dodao da bi uskoro još jedno novo sanitetsko vozilo, čiju nabavku finansira Vlada Srbije trebala dobiti gradiška Bolnica.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!