Menu

Get Socialize

Novogodišnji plesni koncert održan u Gradišci

19.12.2017 364 18 Nema komentara

Description

Plesni klub „Ritam“ organizovao je Novogodišnji plesni koncert u Kulturnom centru Gradiška. Publika je mogla vidjeti sve vrste plesa počev od latinoameričkih standardnih do slobodnih i društvenih plesova. To su sve izveli članovi plesne škole iz Gradiške, Nove Topole i Aleksandrovca, najmlađi članovi škole plesa za djecu predškolskog uzrasta, te su se predstavili i plesni parovi iz Srpca. Isidora Cvijetić i Živojin Suvajac deset godina su članovi plesnog kluba „Ritam“.Učestvovali su na brojnim takmičenjima i osvajali značajne nagrade.

Novogodišnjim plesnim koncertom organizatori su zadovoljni,jer neki članovi koji su nastupali pohađaju školu svega nekoliko mjeseci. Svetislav Savanović koji vodi plesnu školu kaže da  „Ritam“ trenutno broji preko 150 članova. „Godinu su obilježili nastupi u Rumuniji, Litvaniji, Dubaiju, tako i turniri u Evropi u Aziji“ rekao je Svetislav Savanović, trener plesnog kluba „Ritam“ Srbac.

U toku Novogodišnjeg koncerta članovima “Ritma” su uručene i diplome za položen prvi, drugi i treći stepen plesne škole.

Društvo