Menu

Get Socialize

Objavljen konkurs za „Najkutak“ opštine Gradiška

12.04.2018 1360 22 Nema komentara

Description

Komunalno preduzeće „Gradska čistoća“ Gradiška objavilo je konkurs za javno takmičenje pod nazivom „Najkutak“. U okviru konkursa bira se najljepše dvorište i balkon na području opštine Gradiška. Pravo učešća imaju svi korisinci usluga ovog preduzeća koji redovno izmiruju komunalne obaveze. „Biraće se tri najljepša dvorišta i balkona. Konkurs traje do prvog juna. Nakon toga je planiran obilazak terena. U avgustu je planirano da završimo sa izborom i dodijelimo nagrade“ kaže Nevena Kalajdžić, stručni saradnik za hortikulturu.

Gradska čistoća je i ranije organizovala izbor za najljepši kutak, jer se pored osnovne djelatnosti preduzeće bavi i uređenjem zelenih površina. „S obzirom da planiramo da uredimo grad,cilj nam je da i dvorišta budu još urednija i da podstaknemo građane da tome više posvete. Iz tog razloga smo organizovali ovaj konkurs“ rekao je Željko Bilbija, direktor KP „Gradska čistoća“ Gradiška.

Svi koji smatraju da su njihova dvorišta ili balkoni lijepo uređeni na konkurs “Najkutak” mogu se prijaviti do prvog juna ove godine na broj telefona 051/813-225.

Društvo