Menu

Get Socialize

Od ponedjeljka “Gradska čistoća” radi od 6 časova

13.06.2019 544 25 Nema komentara

Description

Od ponedjeljka, 17. juna, Komunalno preduzeće „Gradska čistoća“ Gradiška uvodi ljetno radno vrijeme, što znači da će sve aktivnosti, umjesto od 7, započinjati od 6 časova.

„Ovim putem obavještavam sve građane da su u toku i da znaju da sve što smo radili pomjerili smo za sat ranije, da se ranije iznese, znači vozila kreću u 6 sati i idu po istom planu kao i do sada. To smo uradili zbog visokih temperatura, jer je lakše u jutranjim časovima sve uraditi. Takođe od 6 sati počinju sa radom i radnici koji održavaju zelene površine“ rekao je Željko Bilbija direktor KP „Gradska Čistoća“ Gradiška.

Bilbija dodaje da su, pored redovnih, aktuelne i druge brojne aktivnosti.

„Ovih dana smo radili na obilježavanju središnje linije na lokalnom putu od Dušanova do Jurkovice. Takođe ćemo raditi i izradu horizontalne signalizacije u gradu koju smo prekinuli zbog vremena.Radimo na uređenju javnih površina. Od sljedeće sedmice trebamo početi radove na održavanju makadamskih i nekategorisanih puteva“ kaže Bilbija.

Podsjećamo da se do 30. juna svi korisnici usluga „Gradske čistoće“, redovne platiše, mogu prijaviti na nagradni konkurs za izbor najljepšeg dvorišta i balkona.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!