Menu

Get Socialize

Održan 4. Memorijalni turnir posvećen Aleksandru Vukoviću iz Gradiške

19.08.2019 423 14 Nema komentara

Description

Na terenima kafe bara „Twins“, u mjesnoj zajednici Žeravica, gradiška Asocijacija „Sport za sve“ organizovala je 4. Memorijalni turnir u malom fudbalu „Aleksandar Aco Vuković“ .

Ova sportska manifestacija održava se u znak sjećanja na prerano preminulog Aleksandra, sportistu i velikog prijatelja mnogih.

„Aco je bio prijatelj svih nas, svako od nas kaže da je bio njegov najbolji prijatelj“, sjetno priča Mirko Pisarić iz Asocijacije „Sport za sve“, prisjećajući se trenutaka provedenih sa Aleksandrom.

Redovan učesnik  ove sportske manifestacije i jedan od Acinih prijatelja Danko i ove godine je sa mnogo žara igrao na fudbalskom terenu, baš kao nekad sa Vukovićem.

„Ovaj turnir nam znači mnogo, kroz fudbal se okupljamo i čuvamo uspomenu na našeg druga“, kaže Danko.

Upravo se Danko sa svojim saigračima iz ekipe „Moćni likovi – ML“, prošlogodišnjeg osvajača Turnira, našao u finalnoj utakmici protiv kafe- bara „Arkadija“. Nakon izvođenja jedanaesteraca, Arkadija je bila bolja 2:1 i izborila pobjedu. U regularnom dijelu bilo je 0:0. Treće mjesto pripalo je ekipi butika „Urbano“. Najboljima su dodijeljeni pehari i diplome.

Memorijalni turnir „Aco Vuković“ od početka ima humanitarni karakter. Novac od prikupljene kotizacije organizatori usmjeravaju tamo gdje je potrebna pomoć, uglavnom za liječenje pojedinaca. Tako će biti i ovog puta.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!