Menu

Get Socialize

Održana promocija knjiga Vere Bojičić

23.03.2019 458 30 Nema komentara

Description

U Kulturnom centru Gradiška održana je promocija knjiga Vere Bojičić iz Beograda, u organizaciji Narodne biblioteke Gradiška.

Bojičićeva svoja djela žanrovski određuje kao naučnu fantastiku. Objasnila je i zašto.

„To su tehnologije budućnosti. Govori se o Božijoj čestici, o stvaralačkoj moći svetlosti, o tim principima. Nisam pisala priče opisujući neke događaje, tragala sam za principima da vidim kako šta radi, na primer kako se putuje kroz vreme. Definisala sam vreme. Meni ono nije nije tajna“, rekla je ona.

Bojičićeva navodi da su ta saznanja njeno životno djelo, njen dar ljudima. Međutim, ističe da put koji je prošla nije bio nimalo lak, ali i da ono što je vidjela nema cijenu.

„U početku me nisu razumeli a posle su zaćutali. Vidim da je velika čitanost, ali svi ćute. Videla sam da se plaše uopšte da govore o tome, svi čekaju da neko drugi počne“, ispričala je Bojičićeva.

Biblioteka ne organizuje često promocije poput ove, izjavila je direktor, Snježana Miljković.

Autorka je predstavila knjige “Povratak u raj – Elektra isceljivanje”, “Znanje na dar od Izvora”, “Vid”, “Antena” i “Poklon ratnice”, koje će zainteresovani čitaoci moći da pronađu u gradiškoj biblioteci.

Kultura
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!